Torturi

Moderatori: vanina, Moderatori

Mesajde carminabulina » Dum Dec 31, 2006 3:31 am

Gata, am terminat.
Pana la urma s-a dus sotul dupa unt, a cumparat 2 pachete sa fie, si a iesit in sfarsit.
MA duc la nani ca la 3 ma trezesc sa-i dau medicamentul lui bambucea. Sunt curioasa ce parere o sa aiba el despre asta...cu medicamentul :P .
carminabulina

Mesajde albinutza809 » Dum Dec 31, 2006 8:22 pm

Si al nostru a iesit f.f. bun, doar ca a fost cam multa crema. Data viitoare fac crema dintr-un pachet jumate sau chiar un pachet de unt si ornez cu frisca. Krantul ala e prea dulce!!!

Si abia astept sa testez si tortul cu branza nemtesc, desi incepand cu 3 ianuarie voi incepe o dieta foarte serioasa. Lasa, ca lapte o sa am eu, ca doar o sa beau multe lichide si o sa mananc multe fructe ( mere, nu orice fel de fructe) si legume...
albinutza809

Mesajde kim » Vin Mar 02, 2007 11:24 pm

Pe mine m-apuca groaza cînd aud de retete cu n-spe oua si pachete de unt...Eu fac dulciuri care se prepara rapid si nu folosesc multe ingrediente, ca negresa de post, de exemplu, sau prajitura cu mere ori brînza, care la mine se manînca într-un minut.
kim

Anterior

Înapoi la Bucataria lui Bebelino