Forum tip \"talcioc\" sau \"bursa\"

Moderatori: vanina, Moderatori

Forum tip \"talcioc\" sau \"bursa\"

Mesajde Duduletz » Joi Mar 23, 2006 3:01 pm

Nu exista si un forum unde putem sa vindem sau sa cumparam diverse lucrusoare pentru copii? Daca nu exista, ar fi bine sa il cream, nu?
Duduletz

Locaţie: Botosani

Mesajde administrator » Vin Mar 24, 2006 10:19 am

Salut duduletz,

Personal mi se pare putin ciudat ca in forumul unui magazin cu produse pentru copii sa avem o rubrica de vanzare/cumparare a unor produse pentru copii.

Nu e vorba de faptul ca se cumpara/vand produse second hand (asta e decizia fiecarui parinte) ci de faptul ca in magazinul nostru sunt cele mai mici preturi pe care le vedeti in celelalte magazine online.

Initial am vrut sa creez acest forum, dar am renuntat.

Noi o sa ne mai gandim insa asupra acestui aspect si, de ce nu, asteptam si opinia celorlalti parinti.
administrator
Site Admin

Mesajde Duduletz » Vin Mar 24, 2006 11:30 pm

Multumesc de raspuns, admin!
Asa este, voi decideti daca sa il creati sau nu, eu am sugerat, doar asa, ca idee. :) Oricum daca un parinte vrea neaparat sa vanda sau sa cumpere ceva, poate posta pe alte forumuri si isi poate atinge scopul...De aceea, obisnuita fiind sa vad si un astfel de "talcioc", pe fiecare forum pt mamici, tatici si pitici, am intrebat de ce nu faceti si voi.
In rest, toate bune, bravo ca reusiti sa mentineti preturile f bune si va multumim pt asta! :D
Duduletz

Locaţie: Botosani

Mesajde Filuta » Lun Mai 08, 2006 9:34 am

DE CE NU PUNETI SI ALTE TIPURI DE LAPTE PRAF?
Filuta

Locaţie: GALATI

Mesajde vanina » Joi Ian 15, 2009 11:10 am

Ar fi bine sa puneti si un talcioc aici pe forum, pentru ca sunt lucruri pe care nu le aveti in magazin, sunt unii parinti care au nevoie si ar fi mai simplu sa gaseasca tot aici pe site, de ce sa caute in alta parte?
vanina

Locaţie: Iasi

Mesajde administrator » Sâm Ian 17, 2009 2:50 am

Buna, vanina

Raspunsul este da si nu. Problema e ca, pe orice forum, topicul de talcioc se transforma in... balci. Si ne este si noua greu sa-l moderam pentru ca nu trebuie sa uitam ca acesta este un forum al unui magazin online :)
administrator
Site Admin

Mesajde vanina » Sâm Ian 17, 2009 10:28 am

Sper sa nu va suparati pe mine, dar se pare ca momentan nu prea aveti ce modera... e cam gol pe aici. :)
vanina

Locaţie: Iasi

Mesajde administrator » Mie Ian 21, 2009 11:54 am

Evident ca nu ne suparam :) Scopul nostru principal este promovarea magazinului nostru. Faptul ca si forumul ne poate ajuta in acest sens este bine dar repet, nu intra in prioritatea noastra. Initial a fost conceput doar pentru a permite clientilor nostri de a intra in legatura cu noi folosind o modalitate pe care ei o cunosteau deja (forumurile).
administrator
Site Admin

Înapoi la Anunturi tehnice, probleme & sugestii