Eu inca nu l-am dus pe tudor nicaieri. Dar are abia 2 luni. In august va merge prima oara la mare, dar pana atunci s-ar putea sa ajungem la Sibiu,pe la sfarsitul primaverii.
Ana avea doar 2 luni cand am plecat cu ea si cu Vlad in Piatra Craiului... Si am urcat pe munte cu ea in wrap... si Vlad cu rucsacelul in spinare.. si el in spinare la taica-su .... dar a fost super!!! au dormit copiii mei 10 ore in prima noapte.. pe Ana a trebuit eu sa o trezesc oarecum fortat sa-i dau lapticul dupa care din nou la nani...
Stiu si ca la mare le-ar fi bine... dar eu si tati cam uram soarele si caldura... dar nu as exclude din calendarul pe anul asta o vizita macar de 2-3 zile la malul marii
MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI FETELOR.
AS VREA FOARTE TARE SA MERG LA MUNTE PENTRU CA NU AM MAI FOST DE CEVA VREME SI IMI ERA CAM TEAMA, MAI ALES CA BEBE A FOST RACITA .
BEBEI VOSTRI SE INFUNDA IN NASUC USOR CA A MEA DA SI NU STIU DE CE? OARE A RAMAS CU O SESNSIBILITATE DE LA RACELA? AS VREA SA-I DAU IMUNO BABY CA PANA ACUM MEDICUL MI-A ZIS SA-I DAU DOAR VITAMINA C
Si lui Tudor i se infunda nasucul destul de des, cu toate ca nu a fost racit niciodata. Am vorbit cu doctorita si a spus ca atata timp cat nu tuseste, n-are temperatura si nici nu e rosu in gat, nu e nici o problema. Doar pentru mine e o problema, ca tare ma mai chinui cu aspiratorul nazal, mai ales ca nu-i place deloc si se zbate de mama focului. Cat despre Immuno Baby, poti sa-i dai linistita. Eu ii dau lui tudor de vreo 2-3 saptamani si ii merge foarte bine.
Sper sa ajung sa-l duc si eu la munte, mai ales ca stau aproape de munte...Dar vreau si la mare, sa-l prinda putin ultravioletele...Cu finantele stau foarte prost, dar nu mi-am pierdut speranta
Eu inca nu l-am scos din oras dar avem timp: am sa-l duc si la mare si la munte, de-abia astept, cred ca o sa ii placa la nebunie! In schimb nu stiu daca o sa am curaj sa il bag in apa de la Marea Neagra, ca e atata mizerie in plin sezon, iar in afara sezonului e prea rece apa si pentru noi dar pentru un copil mic!